after dark

Avsnitt 8 – Tidens dimma

Jag fick uthärda dagar av hån mot mitt väsen, veckor av förnedring inne i denna kvinnas kropp. Hennes svek när hon till slut avslöjade mitt rikes hemligheter för denna människa var obeskrivbart. Jag rasade och hennes kropp kastades mot marken, känslan av att gå under av ens eget sinnes vilja. Att förtära den egna kroppen med hat, känna den vittra och falla samman. Till slut kom mörkret åter att sluta sig runt mig. Dock ett ögonblick senare blev jag medveten igen, denna gång i ett litet rum. En kvinna framför mig, bojor på mina händer, en yxa i kvinnans hand. Ytterligare en kvinna som tränger på i mitt sinne, en annan nu. Livrädd, lättkuvad, underhållande. Hur mycket tid har passerat sedan jag senast talade med herr Strangford?


Avsnitt 8 – Tidens dimma

Smygpodden after Dark är skapad och producerad av Gustav Ruthgård

Medverkande i detta avsnitt är Joen Ström Hellberg, Maria Ruthgård, Nanette Röyter och Gustav Ruthgård.

Musiken är gjord av Myuu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s