after dark

Avsnitt 9 – Förbannelsen

En man, jag är vid medvetande i en man. Samma som otaliga gånger tidigare är jag fastbunden, denna gång med armen med handsken på kedjad vid ett bord. Mannen är säker på sin sak. Jag skall hjälpa honom att bli av med hans förbannelse. För min arkana blick ser jag den linda in honom, mig, den slingrar sig likt ett rött band runt mig och ner i min hals och mage. Dess funktion hindrar mig att äta eller dricka. En simpel förbannelse, skapad av en vek arkan utövare. Jag ler mot de andra männen runt mig. Ger utfästelser och löften om befrielser. Om hur jag skall befria detta kött från magin. De ser lättade ut och gör som jag ber dem, löser upp kedjorna med rasslande ljud. De förstår så lite vad de utsatt denne Shives för. Jag dödar dem alla snabbt, enkelt och blodtörstigt. Shives ångest och skrin i mitt inre når nya rekord. Jag tystar honom. Det blir tyst omkring mig, jag längtar bort, bort dit jag en gång kom ifrån, men denna förbannelse att vara bunden till handsken, den lämnar mig inte, den har bleknat mina minnen, för varje gång jag tappar kontrollen över en kropp så blir de allt blekare. Vem var jag en gång? Någonting mer, något annat?


Avsnitt 9 – Förbannelsen

Smygpodden after Dark är skapad och producerad av Gustav Ruthgård

Medverkande i detta avsnitt är Joen Ström Hellberg, Maria Ruthgård och Gustav Ruthgård.

Musiken är gjord av Myuu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s