after dark

Avsnitt 12 – Reflektion eller verklighet

Ulna, hennes sinne är lika brutet som hennes kropp var när vi fann varandra. Fler minnen kommer till oss från tidigare kroppar, liv. Jag är Narcus, en gång något annat, något större än en människa. Minnet av den som en gång fångade mig och använde mig för sina egna syften, Lord Strangford, det är starkt och tydligt. Efter blott några timmar hyser Ulna ett lika stort hat mot Lord Strangford som jag. Tillsammans, för något som känns som första gången börjar vi efterforskningarna, vilka är hans fiender? Vilka är hans vänner? Efter några dagar står det klart att det är bevarelseministeriet som är hans främsta fiender. Ulnas kropp börjar sakta läka på utsidan, i samma takt som den börjar vissna på insidan. Vi behöver agera fort innan även hennes kropp slits ut. Lik kantar vår väg till information, Ulnas frestelse och grymhet för att nå informationen roar mig. Vi behöver ta oss ut över havet för att nå Lord Strangford, Ulna vet hur man flyger luftskepp, men vi måste först ta oss tillbaka till hennes gamla liv, tillbaka till Wintercliff.


Avsnitt 12 – Reflektion eller verklighet

Smygpodden after Dark är skapad och producerad av Gustav Ruthgård

Medverkande i detta avsnitt är Robert Jonsson, Nanette Röyter, Joen Ström Hellberg och Gustav Ruthgård.

Musiken är gjord av Myuu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s