after dark

Avsnitt 7 – Stulet kött, förtärt kött

Den uppfyllande känslan av att dominera kvinnans kött är inte i närheten av att väga upp den påtryckande instängdheten, avsaknaden av sinnen, frånvaron av den råa arkana kraften. Jag motsätter mig dem, vägrar svara på hans förbannade frågor. Jag bryter mina bojor flera gånger, men hamnar alltid i hans våld igen. Efter veckor i denna onaturliga gungande konstruktion där vi far över haven, ovanför ytan, är jag fortfarande fast i hans våld. Frågor om våra lekplatser, vilka vatten vi simmar i och vart vi finner vår kunskap. Han lyckas inte få några svar av mig, men den lilla självbelåtna slynan som ibland tar över mitt sinne efter dagars plågor, hon berättar fragment av mina tankar för den förhatlige Lord Strangford. Han måste dö!


Avsnitt 7 – Stulet kött, förtärt kött

Smygpodden after Dark är skapad och producerad av Gustav Ruthgård

Medverkande i detta avsnitt är Joen Ström Hellberg, Maria Ruthgård, Nanette Röyter och Gustav Ruthgård.

Musiken är gjord av Myuu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s