after dark

Avsnitt 6 – Revor i tiden

Något är fel, så fel. Att vakna med sinnet inlåst i något annat än sin egen kropp. Att enbart en skärva av ens jag kan få plats och att någon annans sinne finns där kuvat i bakgrunden. En stinkande människokvinnas kropp fastbunden vid en stol. Sinnet jag delar kroppen med är så självgod. Hon har lyckats skapa det här fängelset för mitt sinne. Bundit mig till henne. Men hon underskattar mig. Jag är ingen vanlig ande, jag är något långt mycket mer. Jag tar enkelt kontrollen över henne och ser så den förhatliga mannen framför mig, han som bär ansvaret för det som nu drabbat mig. Lord Strangford måste dö!


Avsnitt 6 – Revor i tiden

Smygpodden after Dark är skapad och producerad av Gustav Ruthgård

Medverkande i detta avsnitt är Joen Ström Hellberg, Maria Ruthgård, Nanette Röyter och Gustav Ruthgård.

Musiken är gjord av Myuu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s