after dark

Avsnitt 3 – Sanningar och smärta

Uppåt, mot tomheten ovan upp mot ytan, hon har varit borta så länge nu. Hans själ, så mörk så tung. Tidvattnet har vänt allt för många gånger utan att hennes ljus sköljt över hans kropp. Han måste sända någon att finna henne. Till slut nås ytan. Vinden viner omkring honom. Vart är hon? Han vädrar i luften och förnimmer stanken från ett av skeppen, den förföriska doften av död och lidande. Ett tag lockas han att göra en avstickare för att vältra sig i deras lidande, men så känner han hennes närvaro i vinden. Han måste sända henne att finna sin älskade. Hans trumpetande lockrop skär genom vinden och hon står framför honom redo att följa hans befallning.


Avsnitt 3 – Sanningar och smärta

Smygpodden after Dark är skapad och producerad av Gustav Ruthgård

Medverkande i detta avsnitt är Maria Ruthgård, Robert Jonsson och Gustav Ruthgård.

Musiken är gjord av Myuu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s