Uncategorized

Inspelning och klippning av Komna ur havet

Arbetet med att ta fram innehåll för kampanjen komna från havet pågår för fullt nu under sommaren. Ungefär hälften av innehållet är inspelat och hälften av det är klippt och färdigt för utgivning. I skrivande stund finns inspelat material för 9 avsnitt á 1 timme stycket vilket kommer vara målsättningen för merparten av avsnitten. Det är mycket svårt att veta hur mycket av det som är planerat tar att spela ut då stora delar improviseras under våra möten, men just nu är gissningen att det kommer att sluta med mellan 15 och 20 avsnitt. Planen att börja ge ut avsnitt i september ser alltså ut att vara fullt möjlig. Lite mera information om vilka som medverkar och settingen finns att läsa här. Podden har också fått klart med att få använda oss av musik från Myuu direkt från artisten vilket ger goda möjligheter för en härlig stämning i avsnitten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s